Movento amplia la seva xarxa amb Auto Pla Vic

Movento amplia la seva xarxa d’automoció amb la incorporació de l’empresa Auto Pla Vic i les marques premium Land Rover i Jaguar

Movento Motor diversifica la seva oferta de marques i consolida la seva presència en el territori català

Movento, àrea d’automoció de Moventia, acaba de sumar la seva segona incorporació important d’aquest últim trimestre. Es tracta de l’adquisició d’Auto Pla Vic, concessionari oficial de Land Rover i Jaguar, a la comarca d’Osona. La integració d’aquesta segona empresa d’automoció té lloc dins de l’estratègia de creixement que el grup familiar està desenvolupant aquest últim any amb la finalitat de diversificar la seva oferta de marques i ampliar la seva presència al territori català. L’entrada d’Auto Pla Vic a Movento suposa la incorporació al grup de dues marques més, de categoria premium: Land Rover, en un primer moment, i Jaguar, posteriorment. Aquest fet afavoreix la consolidació del grup en aquest segment, on ja hi està present amb les marques Audi i Mercedes Benz.

“La compra d’una nova empresa d’automoció i l’entrada de dues marques premium implica un creixement important per al grup a l’últim tram de l’any. Afrontem aquest nou repte amb molta il·lusió”, ha explicat Miquel Martí, president del Grup Moventia. Les últimes incorporacions dins de Movento consoliden la presència del grup en les àrees del Barcelonès Nord, Maresme i Osona.

Actualment, Auto Pla Vic compta amb una plantilla de 27 treballadors i una instal·lació de 4.000m2 a Gurb (Vic). Durant l’any 2016, el concessionari va comercialitzar un total de 230 vehicles nous i 260 vehicles d’ocasió. Auto Pla Vic ha estat reconegut amb el premi Quality Club, com el concessionari número 1 d’Espanya, durant els últims dos anys. Auto Pla Vic està immers en un pla de creixement, amb noves instal·lacions que s’inauguraran properament.

Movento compta amb els concessionaris oficials Auser (Renault-Dacia), Stern Motor (Mercedes Benz-Smart), Sarsa (Audi-Volkswagen-Seat-Skoda), Motospazio i Motorprim (Hyundai) presents al Vallès Oriental i Occidental, Maresme, Barcelonès Nord, Bages i Osona. És un dels grups d’automoció més destacats del seu entorn i comercialitza prop de 21.000 vehicles, nous i d’ocasió i  pertany a Moventia, grup d’empreses expertes en mobilitat sostenible i compromeses amb les persones, la societat, el medi ambient i la qualitat del seus serveis.

Deixa un comentari

*